Wybierz miasto:

Przedmioty ogólne (wspólne dla wszystkich specjalności)

I ROK FORMA ZALICZENIA
ZDW: HISTORIA FILOZOFII/PODSTAWY FILOZOFII E1
TECHNOLOGIE INFORMACYJNE Z2
JĘZYK OBCY Z
HISTORIA SZTUKI Z
KRAJOZNAWSTWO I GEOGRAFIA TURYSTYCZNA Z
PODSTAWY TURYSTYKI I REKREACJI Z
SOCJOLIGIA Z
SPOŁECZNE I KULTUROWE ASPEKTY TURYSTYKI Z
REGIONY TURYSTYCZNE POLSKI, EUROPY I ŚWIATA E
ATRAKCJE TURYSTYCZNE EUROPY I ŚWIATA Z
ZDW: KOMUNIKACJA/SWIADOMOŚĆ I OKAZYWANIE EMOCJI Z
JĘZYK OBCY Z
WYCHOWANE FIZYCZNE Z
PODSTWY HOTELARSTWA I SYSTEMY HOTELOWE E
TECHNOLOGIA HOTELOWA Z
OBSŁUGA RUCHU TURYSTYCZNEGO Z
EKONOMIKA TURYSTYKI I REKREACJI Z
ZDW: PODSTAWY KREATYWNOŚCI/TWÓRCZOŚĆ I KREATYWNOŚĆ* E
 

* - ZAJĘCIA E-LEARNINGOWE PROWADZONE PRZEZ OSOBĘ MAJĄCĄ UPRAWNIENIA DO PROWADZENIA WYKŁADÓW
E1 - Egzamin
Z - Zaliczenie (wszystkie zaliczenia z oceną)

 

Moduły specjalnościowe

II ROK FORMA ZALICZENIA
ZDW: METODYKA ZARZĄDZANIA KOMPETENCJAMI/ROZWIJANIE KOMPETENCJI SPOŁECZNYCH Z
JĘZYK OBCY Z
JAKOŚĆ SURÓWCÓW I PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH Z
PODSTAWY GASTRONOMII Z
DIETETYKA Z
EKONOMIA Z
ORGANIZACJA I ZARZĄDZANIE E
FINANSE I PRZEDSIĘBIORCZOŚĆ E
STATYSTYKA Z
JĘZYK OBCY Z
ERGONOMIA I BEZPIECZEŃSTWO PRACY Z
PODSTWY PRAWA - PRAWO W TURYSTYCE Z
PRAWO AUTORSKIE Z
PSYCHOLOGIA Z
FIZJOLOGIA CZŁOWIEKA Z
ZDW: KONFLIKT GRUPOWY/KONSTRUKTYWNE ROZWIĄZYWANIE KONFLIKTÓW Z
III ROK FORMA ZALICZENIA
ZDW: PROJEKT WŁASNEGO RZEDSIĘWZIĘCIA /PRZEDSIĘBIORCZOŚĆ Z
ZDW: ETYKA / ŚWIADOMOŚĆ WARTOŚCI Z
JĘZYK OBCY Z
TURYSTYKA I POLITYKA KULTURALNA POLSKI I UE Z
PROMOCJA I MARKETING W TURYSTYCE Z
REKLAMA W TURYSYCE Z
SEMINARIUM DYPLOMOWE Z
JĘZYK OBCY Z
PROJEKTOWANIE USŁUG TURYSTYCZNYCH Z
KREATYWNE ROZWIĄZANIA W TURYSTYCE Z
SEMINARIUM DYPLOMOWE Z
PRAKTYKI STUDENCKIE  
MODUŁY SPECJALNOŚCIOWE  

 

Przedmioty specjalnościowe
Specjalność: Zarządzanie w branży HORECA

I ROK FORMA ZALICZENIA
ZARZĄDZANIE OBIEKTAMI HOTELARSKIMI Z
ORGANIZACJA PRACY I ZARZĄDZANIE PERSONELEM HOTELOWYM Z
MARKETING W HOTELARSTWIE Z
PROMOCJA I SPRZEDAŻ USŁUG HOTELARSKICH Z
SAVOIR-VIVRE I TROSKA O KLIENTA Z
II ROK  
TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA I HIGIENA PRODUKCJI Z
PRZEPISY SANITARNE I BHP Z
KUCHNIE REGIONALNE I NARODOWE Z
ZARZĄDZANIE GASTRONOMIĄ   Z
ORGANIZACJA PRACY GASTRONOMII Z
ELEMENTY MARKETINGU W GASTRONOMII Z
III ROK  
STANDARYZACJA USŁUG HOTELARSKICH Z
ANIMACJA CZASU WOLNEGO Z
PROJEKTY UNIJNE I STRUKTURALNE W TURYSTYCE Z
KREATYWNE ZARZĄDZANIE W TURYSTYCE Z

 

Specjalność: Marketing i organizacja usług turystycznych

I ROK FORMA ZALICZENIA
MARKETING I PR AGENCJI I BIUR PODRÓŻY Z
SPRZEDAŻ PRODUKTÓW TURYSTYCZNYCH Z
PRODYKT TURYSTYCZNY I REKLAMA Z
PROMOCJA ATRAKCJI TURYSTYCNYCH Z
FUNKCJONOWANIE AGENCJI I BIUR PODRÓŻY Z
II ROK  
KULTURA A TURYSTYKA Z
BUDOWANIE MARKI W TURYSTYCE Z
HISTORIA KRAJOZNAWSTWA I TURYSTYKI Z
AKTYWNE FORMY TURYSTYKI I REKREACJI Z
TURYSTYKA KAWIFIKOWANA Z
TURYSTYKA KRAJOWA I ZAGRANICZNA Z
III ROK  
STANDARYZACJA USŁUG TURYSTYCZNYCH Z
OBSŁUGA KLIENTA Z
PROJEKTY UNIJNE I STRUKTURALNE W TURYSTYCE Z
KREATYWNE ZARZĄDZANIE W TURYSTYCE Z

Powiększ tekst

Zmniejsz tekst

Wysoki kontrast

Odwrócony kontrast

Resetuj