Przedmioty ogólne (wspólne dla wszystkich specjalności)
I ROK | FORMA ZALICZENIA |
---|---|
ZDW: HISTORIA FILOZOFII/PODSTAWY FILOZOFII | E1 |
TECHNOLOGIE INFORMACYJNE | Z2 |
JĘZYK OBCY | Z |
HISTORIA SZTUKI | Z |
KRAJOZNAWSTWO I GEOGRAFIA TURYSTYCZNA | Z |
PODSTAWY TURYSTYKI I REKREACJI | Z |
SOCJOLIGIA | Z |
SPOŁECZNE I KULTUROWE ASPEKTY TURYSTYKI | Z |
REGIONY TURYSTYCZNE POLSKI, EUROPY I ŚWIATA | E |
ATRAKCJE TURYSTYCZNE EUROPY I ŚWIATA | Z |
ZDW: KOMUNIKACJA/SWIADOMOŚĆ I OKAZYWANIE EMOCJI | Z |
JĘZYK OBCY | Z |
WYCHOWANE FIZYCZNE | Z |
PODSTWY HOTELARSTWA I SYSTEMY HOTELOWE | E |
TECHNOLOGIA HOTELOWA | Z |
OBSŁUGA RUCHU TURYSTYCZNEGO | Z |
EKONOMIKA TURYSTYKI I REKREACJI | Z |
ZDW: PODSTAWY KREATYWNOŚCI/TWÓRCZOŚĆ I KREATYWNOŚĆ* | E |
* - ZAJĘCIA E-LEARNINGOWE PROWADZONE PRZEZ OSOBĘ MAJĄCĄ UPRAWNIENIA DO PROWADZENIA WYKŁADÓW
E1 - Egzamin
Z - Zaliczenie (wszystkie zaliczenia z oceną)
Moduły specjalnościowe
II ROK | FORMA ZALICZENIA |
---|---|
ZDW: METODYKA ZARZĄDZANIA KOMPETENCJAMI/ROZWIJANIE KOMPETENCJI SPOŁECZNYCH | Z |
JĘZYK OBCY | Z |
JAKOŚĆ SURÓWCÓW I PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH | Z |
PODSTAWY GASTRONOMII | Z |
DIETETYKA | Z |
EKONOMIA | Z |
ORGANIZACJA I ZARZĄDZANIE | E |
FINANSE I PRZEDSIĘBIORCZOŚĆ | E |
STATYSTYKA | Z |
JĘZYK OBCY | Z |
ERGONOMIA I BEZPIECZEŃSTWO PRACY | Z |
PODSTWY PRAWA - PRAWO W TURYSTYCE | Z |
PRAWO AUTORSKIE | Z |
PSYCHOLOGIA | Z |
FIZJOLOGIA CZŁOWIEKA | Z |
ZDW: KONFLIKT GRUPOWY/KONSTRUKTYWNE ROZWIĄZYWANIE KONFLIKTÓW | Z |
III ROK | FORMA ZALICZENIA |
ZDW: PROJEKT WŁASNEGO RZEDSIĘWZIĘCIA /PRZEDSIĘBIORCZOŚĆ | Z |
ZDW: ETYKA / ŚWIADOMOŚĆ WARTOŚCI | Z |
JĘZYK OBCY | Z |
TURYSTYKA I POLITYKA KULTURALNA POLSKI I UE | Z |
PROMOCJA I MARKETING W TURYSTYCE | Z |
REKLAMA W TURYSYCE | Z |
SEMINARIUM DYPLOMOWE | Z |
JĘZYK OBCY | Z |
PROJEKTOWANIE USŁUG TURYSTYCZNYCH | Z |
KREATYWNE ROZWIĄZANIA W TURYSTYCE | Z |
SEMINARIUM DYPLOMOWE | Z |
PRAKTYKI STUDENCKIE | |
MODUŁY SPECJALNOŚCIOWE |
Przedmioty specjalnościowe
Specjalność: Zarządzanie w branży HORECA
I ROK | FORMA ZALICZENIA |
---|---|
ZARZĄDZANIE OBIEKTAMI HOTELARSKIMI | Z |
ORGANIZACJA PRACY I ZARZĄDZANIE PERSONELEM HOTELOWYM | Z |
MARKETING W HOTELARSTWIE | Z |
PROMOCJA I SPRZEDAŻ USŁUG HOTELARSKICH | Z |
SAVOIR-VIVRE I TROSKA O KLIENTA | Z |
II ROK | |
TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA I HIGIENA PRODUKCJI | Z |
PRZEPISY SANITARNE I BHP | Z |
KUCHNIE REGIONALNE I NARODOWE | Z |
ZARZĄDZANIE GASTRONOMIĄ | Z |
ORGANIZACJA PRACY GASTRONOMII | Z |
ELEMENTY MARKETINGU W GASTRONOMII | Z |
III ROK | |
STANDARYZACJA USŁUG HOTELARSKICH | Z |
ANIMACJA CZASU WOLNEGO | Z |
PROJEKTY UNIJNE I STRUKTURALNE W TURYSTYCE | Z |
KREATYWNE ZARZĄDZANIE W TURYSTYCE | Z |
Specjalność: Marketing i organizacja usług turystycznych
I ROK | FORMA ZALICZENIA |
---|---|
MARKETING I PR AGENCJI I BIUR PODRÓŻY | Z |
SPRZEDAŻ PRODUKTÓW TURYSTYCZNYCH | Z |
PRODYKT TURYSTYCZNY I REKLAMA | Z |
PROMOCJA ATRAKCJI TURYSTYCNYCH | Z |
FUNKCJONOWANIE AGENCJI I BIUR PODRÓŻY | Z |
II ROK | |
KULTURA A TURYSTYKA | Z |
BUDOWANIE MARKI W TURYSTYCE | Z |
HISTORIA KRAJOZNAWSTWA I TURYSTYKI | Z |
AKTYWNE FORMY TURYSTYKI I REKREACJI | Z |
TURYSTYKA KAWIFIKOWANA | Z |
TURYSTYKA KRAJOWA I ZAGRANICZNA | Z |
III ROK | |
STANDARYZACJA USŁUG TURYSTYCZNYCH | Z |
OBSŁUGA KLIENTA | Z |
PROJEKTY UNIJNE I STRUKTURALNE W TURYSTYCE | Z |
KREATYWNE ZARZĄDZANIE W TURYSTYCE | Z |