Wybierz miasto:

Przedmioty ogólne (wspólne dla wszystkich specjalności)

I ROKFORMA ZALICZENIA
ZDW: HISTORIA FILOZOFII/PODSTAWY FILOZOFIIE1
TECHNOLOGIE INFORMACYJNEZ2
JĘZYK OBCYZ
HISTORIA SZTUKIZ
KRAJOZNAWSTWO I GEOGRAFIA TURYSTYCZNAZ
PODSTAWY TURYSTYKI I REKREACJIZ
SOCJOLIGIAZ
SPOŁECZNE I KULTUROWE ASPEKTY TURYSTYKIZ
REGIONY TURYSTYCZNE POLSKI, EUROPY I ŚWIATAE
ATRAKCJE TURYSTYCZNE EUROPY I ŚWIATAZ
ZDW: KOMUNIKACJA/SWIADOMOŚĆ I OKAZYWANIE EMOCJIZ
JĘZYK OBCYZ
WYCHOWANE FIZYCZNEZ
PODSTWY HOTELARSTWA I SYSTEMY HOTELOWEE
TECHNOLOGIA HOTELOWAZ
OBSŁUGA RUCHU TURYSTYCZNEGOZ
EKONOMIKA TURYSTYKI I REKREACJIZ
ZDW: PODSTAWY KREATYWNOŚCI/TWÓRCZOŚĆ I KREATYWNOŚĆ*E
 

* - ZAJĘCIA E-LEARNINGOWE PROWADZONE PRZEZ OSOBĘ MAJĄCĄ UPRAWNIENIA DO PROWADZENIA WYKŁADÓW
E1 - Egzamin
Z - Zaliczenie (wszystkie zaliczenia z oceną)

 

Moduły specjalnościowe

II ROKFORMA ZALICZENIA
ZDW: METODYKA ZARZĄDZANIA KOMPETENCJAMI/ROZWIJANIE KOMPETENCJI SPOŁECZNYCHZ
JĘZYK OBCYZ
JAKOŚĆ SURÓWCÓW I PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCHZ
PODSTAWY GASTRONOMIIZ
DIETETYKAZ
EKONOMIAZ
ORGANIZACJA I ZARZĄDZANIEE
FINANSE I PRZEDSIĘBIORCZOŚĆE
STATYSTYKAZ
JĘZYK OBCYZ
ERGONOMIA I BEZPIECZEŃSTWO PRACYZ
PODSTWY PRAWA - PRAWO W TURYSTYCEZ
PRAWO AUTORSKIEZ
PSYCHOLOGIAZ
FIZJOLOGIA CZŁOWIEKAZ
ZDW: KONFLIKT GRUPOWY/KONSTRUKTYWNE ROZWIĄZYWANIE KONFLIKTÓWZ
III ROKFORMA ZALICZENIA
ZDW: PROJEKT WŁASNEGO RZEDSIĘWZIĘCIA /PRZEDSIĘBIORCZOŚĆZ
ZDW: ETYKA / ŚWIADOMOŚĆ WARTOŚCIZ
JĘZYK OBCYZ
TURYSTYKA I POLITYKA KULTURALNA POLSKI I UEZ
PROMOCJA I MARKETING W TURYSTYCEZ
REKLAMA W TURYSYCEZ
SEMINARIUM DYPLOMOWEZ
JĘZYK OBCYZ
PROJEKTOWANIE USŁUG TURYSTYCZNYCHZ
KREATYWNE ROZWIĄZANIA W TURYSTYCEZ
SEMINARIUM DYPLOMOWEZ
PRAKTYKI STUDENCKIE 
MODUŁY SPECJALNOŚCIOWE 

 

Przedmioty specjalnościowe
Specjalność: Zarządzanie w branży HORECA

I ROKFORMA ZALICZENIA
ZARZĄDZANIE OBIEKTAMI HOTELARSKIMIZ
ORGANIZACJA PRACY I ZARZĄDZANIE PERSONELEM HOTELOWYMZ
MARKETING W HOTELARSTWIEZ
PROMOCJA I SPRZEDAŻ USŁUG HOTELARSKICHZ
SAVOIR-VIVRE I TROSKA O KLIENTAZ
II ROK 
TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA I HIGIENA PRODUKCJIZ
PRZEPISY SANITARNE I BHPZ
KUCHNIE REGIONALNE I NARODOWEZ
ZARZĄDZANIE GASTRONOMIĄ  Z
ORGANIZACJA PRACY GASTRONOMIIZ
ELEMENTY MARKETINGU W GASTRONOMIIZ
III ROK 
STANDARYZACJA USŁUG HOTELARSKICHZ
ANIMACJA CZASU WOLNEGOZ
PROJEKTY UNIJNE I STRUKTURALNE W TURYSTYCEZ
KREATYWNE ZARZĄDZANIE W TURYSTYCEZ

 

Specjalność: Marketing i organizacja usług turystycznych

I ROKFORMA ZALICZENIA
MARKETING I PR AGENCJI I BIUR PODRÓŻYZ
SPRZEDAŻ PRODUKTÓW TURYSTYCZNYCHZ
PRODYKT TURYSTYCZNY I REKLAMAZ
PROMOCJA ATRAKCJI TURYSTYCNYCHZ
FUNKCJONOWANIE AGENCJI I BIUR PODRÓŻYZ
II ROK 
KULTURA A TURYSTYKAZ
BUDOWANIE MARKI W TURYSTYCEZ
HISTORIA KRAJOZNAWSTWA I TURYSTYKIZ
AKTYWNE FORMY TURYSTYKI I REKREACJIZ
TURYSTYKA KAWIFIKOWANAZ
TURYSTYKA KRAJOWA I ZAGRANICZNAZ
III ROK 
STANDARYZACJA USŁUG TURYSTYCZNYCHZ
OBSŁUGA KLIENTAZ
PROJEKTY UNIJNE I STRUKTURALNE W TURYSTYCEZ
KREATYWNE ZARZĄDZANIE W TURYSTYCEZ

Powiększ tekst

Zmniejsz tekst

Wysoki kontrast

Odwrócony kontrast

Resetuj